Isolering i Uppsala

Hej!

Har ni, som jag och min, problemet att alltid ha höga elkostnader? Nu har jag kommit på felet och problemet kan vara er isolering! Ja, jag vet, det låter konstigt, men pratade med en kompis som arbetar inom denna bransch och han sa att en lösning kan vara att man lägger en tilläggsisolering med lösullsisolering. Det här ska tydligen hålla värmen i huset eller lägenheten bra och jag och min man har tänkt att vi ska fixa detta nu! 

Men nog om detta nu! Hur har er dag varit och vad har ni för planer i veckan? 

Jag ska till Barcelona nu i veckan och bara ligga på stranden och sola och njuta av mina dagar där. Det känns dock lite sådär att åka från Sverige nu i Maj när vädret har varit helt fantastiskt de senaste veckorna och om vi någonsin kommer få uppleva en sådan här Majmånad igen är jag tveksam till. Så ta tillvara på solen nu och få er en fin och vacker bränna. 

Ni får gärna skriva i kommentarsfältet vad ni har för planer i sommar. Älskar verkligen att läsa vad ni har för planer. Det ger mig mycket energi och även lite tips som jag kanske kan ta rygg på och göra själv.

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi i kommentarsfältet och i kommande inlägg.