Intressent dag

Vad kul att just DU läser min blogg. Är så himla glad att antalet läsare ökar för varje vecka som går och att ni är med på min resa.

 

Helgen som varit har varit

mycketbra och väldigt händelserik.

I fredags slutade jag jobbet vid 15:00 och då åkte jag och familjen ut till min mor och far för att tacos och kolla Let’s Dance. Vad tyckte ni om vinnaren? Jag personligen ansåg att det var helt rätt, då avslutsdansen var fantastisk. Skicka gärna in era tankar kring detta och skriv era åsikter om finaldansen.

 

På lördagen åkte jag och några vänner ute till en ö med vår båt och låg där och solade och badade hela dagen. WOW, vilket väder det är i Sverige nu. Aldrig varit med om detta innan.

 

Sedan på söndagen var det en far och son dag, så vi åkte och kollade Sverige-Danmark matchen. Matchen i sig tyckte jag inte var så bra, men man får inte glömma av att ingen i lagen vill bli skadade inför VM.

 

Men det är en sak som jag skulle behöva er hjälp med och det är att vi har problem med vårt avlopp. Det tar stopp hela tiden och jag har försökt lösa det själv men jag får inte ordning på det.

Har ni några tips eller tankar kring hur jag kan lösa det eller ni rentav kanske vet en bra VVS firma i Helsingborg eller Lund?

 

Ha en bra dag alla!