Trädfällare i Sundsvall

Hej alla mina trogna och nya följare/läsare! Kul att DU vill komma in och läsa min blogg. 

Hur ser er dag ut idag och vad har ni för planer i veckan? Ni får jättegärna skriva det i kommentarsfältet nedan, älskar verkligen att läsa alla era tankar och idéer ni har till denna veckan. För mig personligen är veckan fullspäckad med mycket planer och möten.

Idag, Måndag, ska jag ha möten hela dagen och jag måste även kontakta någon trädfällare i Sundsvall? Då vi ska hugga ned ett våra träd på tomten som har börjat ruttna och vi är oroliga att det kommer välta när som helst. Oj, nu pratade jag precis med min man och han sa att han redan hade bokat företaget Deadline AB, som enligt min man, är otroligt duktiga på sådana här grejer. Det ska bli spännande att se resultatet. Jag kommer uppdatera kring resultat nedanför detta inlägg när det är utfört. De skulle komma till oss redan på onsdag för att ta ned det. Känns så skönt att de kan komma till oss så snabbt. 

Ha nu en fortsatt trevlig dag, så hörs vi av i veckan.

PS: Glöm inte att skriva i kommentarsfältet era planer i veckan och hur er helg har varit. 

(Uppdatering)

Vi blev jättenöjda med Deadline AB:s arbete när de fällde ned vårt träd på vår tomt.